Бог зладз сям ю...

(Прысвячэнне Феліксу і Веры Шкірманковым)

Цудоўныя людзі з узнёслай душою -
Хай добра вам будзе - Бог зладзіў сям'ёю!
Нягоды, нястачы - не гора для вас...
Кахайце, пакуль ваш агеньчык нязгас.

Нажаль, адыходзіць гадочкаў уздых ...
У свеце не шмат знойдзеш блізкіх такіх
Губляе душа маладыя гадкі,
Але застаюцца ўспамінаў радкі!

(З павагай Вера Стасенка)


Рецензии