***

Я ХОТІВ БИ ЇЇ ПОБАЧИТИ.

Я хотів би її побачити,
І кохання своє передать.
Та, не може вона пробачити,
Те що зміг їй я збрехать.

Та не можу здійснити бажання,
Таємницею покрите воно.
Є найкраще у світі кохання,
Як же їй доказати його.

Розтревожив би тишу вечірню,
І думками полинув туда.
Де зросла немов із перлини,
Та кохана, що зі мною була.

Я б думками її посміхнувся,
Бо дороги давно розійшлись.
Я би сердцем легенько торкнувся,
Щоб з душою душа обнялись.

Я хотів би її побачити,
І відчути тепло її губ,
Та, не може вона пробачити.
Та, не може вона забуть!!!


Рецензии