Вибач, що я не вернувся

Місяць на небі
Зорі не сяють
Сутінь повила безодню марку
Кулі летять
Не оминають
Долі юначі крадуть без жалю
Дівчина плаче,  кохана страждає
Рученьки ломить і вдень, і вночі
І хоч дівоче кохання палає
Милий під небом лежить при свічі
Мила, не плач,  я повернусь весною
Птахом прилину з теплого краю
В сонячнім сні я зустрінусь з тобою
Щиро скажу як безмежно кохаю
Все розповім:
Яке небо за стелю
Зорі тендітні які в глибині
Темно і мокро тут під землею
Холодно й боляче спати мені
Ти лиш не плач люба,  просто послухай
Не лихим словом мене пом'яни
Свічку постав за сердечного друга
Вибач,  що я не вернувся з війни...


Рецензии