Дiвоче кохання

Де ти, мій козаче, де кінь твій гуляє?
Може вже забувся, що тебе чекаю?
А козак на волі, та він не гуляє,
Від вражої сили, край свій захищає.

Але прийде час той, весна заквітчає.
І настане радість — козак повертає.
Зустрічай дівчино, гарна та кохана,
Бо прийшла пора та, що така жаданна.

І обійме щастя — милий твiй з тобою!
І країна вільна, правда, сум з бідою —
Бо згинули хлопці, край свій захищали,
За вільну країну життя віддавали.


Рецензии