Круговерть життя

Круговерть життя нам  всім знайома,
Перед  нами вона завжди постає,
Та в той  момент,коли ми  є  не  вдома,
Ще важчою  вона  чомусь  стає.

Круговерть життя  збиває  часто  з ритму,
Перипетії  ставить  нам  якісь.
Нема  їй  ані формул,алгоритму,
Вона , мов  тінь,за нами  ходить  скрізь.

Круговерть життя - суцільная  загадка,
Яку  нікому не вдалось ще  розгадать.
Лишається у пам’яті  лиш  згадка,
Що сказано і,що треба  сказать.

Круговерть життя-це  просто дивний  килим,
Який зіткати  ми  би не  змогли.
На ньому  свою  душу не  згубили,
І круговерть   в житті перемогли.

25.12.2017 р.


Рецензии