Люди де ви?

Скажіть же люди де ви ділись?
Оті що ви колись були, чи ви у тінні розчинились, а чи пішли в небуття.
Один другого заре зневажає, бо той має щось краше, що той не має.
У очі добрі, а за очі злі, ви миєте усім кістки, коли самі в багні.
У рот один другому зазирає, і судить те що сам незнає.
Всі ходите до церкви ви, вважаєте себе праві, бо ви найкраші, а найгірший ваш сусід, чи брат.
Де то поділась совість в вас.
Як не соромно пускать чутки, і мити руки у чужом лайні, чи вам хтось може не дає, жити так як ваш сусід живе, чи руки хто і очі завязав, що судете, не боячись осуди сам.
Скажіть же люди, де ви ділись?
Оті що ви колись були, коли з сусідом ви ділились щястям, відаючи взамін своє.


Рецензии