Кохання 2

За що ми чоловіки жінок кохаемо
і маємо к ним пилки та гарячі почуття
якщо взаємність маємо за те і обіймаемо
-свое ріднесеньке гарнесеньке дівча...
Кохання-це схожість мелодії душі
і серце підспівуе стосунки в унісон
там де подружжя одне до одного зовсім не байдужі
мабуть тоді у них не життя а сон...
Кохання-це мальовничий чарівний сад
де не ховається серед дерев повага
де зложенi захоплення і інтереси в ряд
і мае значення що в першу чергу для сім'ї вага...
Кохання-це з доглядом занурення глибине
і треба не повзти на дно-а літіти в хмари
подружжя намагатися навести лад повинне
відтоді вони одне ціле-Кохана пара...


Рецензии