Вiтаю усiх..

..А настрій у нас святковий..
..бо свята зимові йдуть..
.."Черкащина"-шепочу знову..
..я знаю..чекають там..ждуть..

..так хочеться знов бути поряд..
..там стільки всього що ріднить..
..і шаленіє світогляд..
..він душу джерельно повнить..

..вітаю усіх думанчан..
..усіх черкащан..їх гостей..
..бажаю Вам вдалих років..
..та незабутніх миттєвостей..

..позаду чудовий початок..
..знайомства..і спогадам час..
..світлини-де ми усі разом..
..і серце радіє за нас..

..вітаю усіх з Новим Роком..
..що хутко до нас наближається..
..і все про що мріємо ми..
..нехай неодмінно збувається..


Рецензии