Тик мизгел

               
Язмышын,да эллэ инде булдым ялгыш?         
Яра булып йорэгемэ тошкэн икэн.
Юк, юк! Ничек инде сою булсын   ялгыз?
Э нигэ сон, назлы мизгел уткэн икэн...

Язмышыбыз биргэн безнен, ялгыш мизгел-
Ул бер минутка сыйган гомер хыялы!
Ялгыш диеп эйтулэре бигрэк ж,ин,ел,
Тик ике язмыш бер ялгышка сыямы?

Уйланам, кун,лемне кыйныйм, ан,ламыйм-
Бу язмышмы сон,, эллэ безнен, ялгышмы?
Их, ни гомерлэр сою котеп, назланмый,
Шул ике йорэк hаман булса ялгызмы?

Шул ялгыштан ж,ыяр идем язмышымны,
Менэ, югалттым шул  ялгыш табышымны...


Рецензии