Бици Ватан

Бици ватан кьяб милатин,
Вуне Агуларин бина.
Бици ватан хал ахиратин,
Вуне че уматин далда.

Дагу хилар завук рукайа,
Х1е суварин х1аву бялди.
Вал шати жамагат лукайа,
Иркарис кане бялди.

Батар шибярин, зурба киркарин,
Игитарин ватан Агул!
Кюке тукарин, газе чирарин,
Г1ава суварин баг Агул!

Ругу х1итарин, жагар ибьхерин,
Мублах девлетин кил Агул.
Зурба милатин, зурба тарихин,
Дагустандин иркъ Агул.

Девлети кудурар даай,
Чвеш дакуф чве акаф адай.
Захмат кишияр и Агулар,
Кюсин эмькен тинк шигид.

Хурматин чве кадар адай,
Хамишан э дакуф капу.
Хурматин чве кадар адай,
Хамишан э илькяф кюссу.


Рецензии
Четко написано ,дорогой Гасан!С Новым годом тебя ,любви и счастья тебе!

Александр Терек   31.12.2017 08:06     Заявить о нарушении