Музика

Привіт!
Ти чуєш, як лунає музика в мені?
Тут співіснують різні ритми водночас.
Признаюсь, що частіше це сумні пісні,
Якраз вони й формують мій міцний каркас.

Привіт!
Ти чуєш, як лунає музика в мені?
Так тихо часом, що я мушу прислухатись.
Звучить несміло в безкінечній глибині.
На жаль, до інших їй ніяк не докричатись.

Привіт!
Ти чуєш, як лунає музика в мені?
Так гучно зараз, що повинні чути всі.
Беруть мене в полон мотиви неземні.
Заручницею я втопаю в цій красі.

Привіт!
Ти чуєш, як лунає музика в мені?
Вона доповнює й дарує свій окрас. 
І, навіть, як приходиш ти до мене в сні
Звучить так ніжно, як завжди, мотив про нас.

Привіт!
Ти чуєш, як лунає музика в мені?
Прислухайся й торкнися нот, що в глибині.
Тоді, може, й відтану, наче навесні,
Звільнюсь від кайданів безмежної брехні...

Привіт!
Ти чуєш, як лунає музика в мені?
Пробач, що часто я живу сама в собі.
Насправді ж, у моїй душі горять вогні,
А мозок з серцем у постійній боротьбі.

 - Привіт! -
Ти чуєш, як лунає музика в мені?
Замовк... Звучить лиш дихання у тишині.
- Ти ж чуєш, як лунає музика в мені?
Моя надія згасла, бо почула
- Ні...


Рецензии