СМС

Затамую я подих
Щож ти там написав
Може горе ,може доля,може край
Може радiсть,так по вiнця наливай

Може день сьогоднi свiтлий
Може пiзно,може щастя через край
Мое серце забираеш
Чи свое подарував.


Рецензии