Песня на украинском языке

Пісня: Зацокали коники...

Зацокали коники на пильнім шляху-
Це хлопчики на соняхах скачуть по селу.
Блищать очі радісно маленьких козаків,
Несуть коні-соняхи майбутніх вояків.

Приспів:

Ростіть, ростіть хлопчики на радість батькам;
Хай всміхаеться сонечко на щасливу долю вам,
Хай гарцюють коні під вами бойові,
Хай живеться вам вільно на своїй землі.

Закінчили свій похід вояки біля річки,
Щоб дать коням відпочить, напитись водички...
Та сплили коні-соняхи від них по воді,
А з ними мрії сонячні і дні золоті.

Приспів той же:

Повиростали хлопчики-стали вояками
І несуть їх справжні коні по долі шляхами.
І ось вже їх синочки-маленькі вояки,
Скачуть на конях-соняхах селом до ріки.

Приспів той же:


Рецензии
Люблю свій край і рідну мову.
Як добре чути її знову!
Гарні слова. Дякую. Але виправте в останній строфі описку. Треба "синочки". З повагою Наталія.

Наталья Светлая 7   18.02.2018 23:09     Заявить о нарушении
Дякую, Наталко.

Владимир Коломиец 2   19.02.2018 08:50   Заявить о нарушении