Про душу

З кожним роком чіткіше й чіткіше
Дзін лунає для нас дзень-дзелень,
Гучний голос стає все тихіше
Життя термін спливає мов день!

Коли втомиться серце стискатись,
А Душа в інший світ відлетить  –
Змусять тіло до ями спускатись,
Щоб землею дім-склеп зачинить.

Тісно тілу в вузькій тій оселі,
Серця ритм не порушує спокій,
В Рай чи в Пекло відчиняться двері?
Грішну душу турбує неспокій.

Хто був ким у жорстокому світі  –
В світі підлості, зла та грошей,
Люцифер чи Господь в заповіті
Душі винесуть вирок в час цей!

В пекло зовсім душа не бажає,
На Землі вже воно допекло,
Люцифер лиш про грішників дбає  –
Їм дароване пекло давно.

Як солодкі думки нам про Рай,
Коли ти ще живий та здоровий,
Тільки смерті шепочем: «Чекай!..»
До блаженства не кожен готовий.

Скільки років чи днів невідомо,
Нам судилося в світі прожити
Треба з Богом в душі свідомо
Кожним днем за життя дорожити!!!


Рецензии
Как же вы правы, Сергей! Нужно жить с Богом в душе и ценить каждый день! Тогда бы и жизнь каждого из нас была бы счастливее!
С уважением,

Ольга Квиташ   27.12.2017 23:40     Заявить о нарушении
Спасибо Вам за тёплые слова.

Сергей Карюк   02.01.2018 00:38   Заявить о нарушении