Назавжди мо й Сов ст присвячу ться

Напиши до мене... Вірш.
Як твою мені присвяту,
Як несказану посвяту
У любов, що їй лиш гірш.

Напиши до мене... Лист.
Як кохав або кохаєш,
Як жадав або жадаєш.
Знову чується твій свист.

Напиши до мене... Пісню.
Для життя мого дорогу,
Для буття мого підмогу.
Зачепи струну залізну.

Напиши мені... Благаю.
Біль не видів, думав втіха?
Крик не чув, лунав затихо?
Досі із людей шукаю.

Напиши до мене... Слово.
Визнай все або нічого.


Рецензии