Залан хьана...

Залан хьана гъалатIрин пар,               
Умудрикай чIух тахьурай.
Дуьз тахьана вегьей кваквар,               
Гамуникай рух тахьурай.               
Геж авуна кутаз тумар,
Къуьлуьн эвез мух тахьурай.               
Невсер пичIи,рикIерни дар,
Яван ксар мус тух хьурай ?


Рецензии