Ця ялинка особлива

Ця ялинка особлива З неi-наче щастя злива Гарнi, в кольорi, вогнi В душу сиплються менi Навкруг неi - все дарунки А на вiкнах - вiзерунки Зiрка свiтиться вгорi Зичить щастя дiтворi У роки моi дитячi Були ноги не ледачi I в футбол мiг погулять А тепер уже болять -Нi вечерю понести Нi далеко десь пiти...Нам нагадують зiрки Про далекi тi роки Як були ми ще малi Менше метра вiд землi Як приносили й вночi Родичам тi калачi Пирiжками частували Iх, а нам вони давали I цукерки, i рублi Як були ми ще малi Душу грiли й мiдяки Як були ми бiдняки В памятi моiй святковi Тi прикраси ялинковi Хай же свiтять зорi тi Кращi в нашому життi!!Хвоi запах навкруги На землi - снiги, снiги...А на вiкнах - вiзерунки А в торбах у нас - дарунки! Й шлях додому не близький I слизький такий, слизький...Та носили ми вночi Родичам тi калачi Й за собою нас вела Зiрка та й на край села Наче той дороговказ I не дiяв той Указ Що придумали в Кремлi Як були ми ще малi!..Хай же свiтять тi вогнi I йому, й тобi, й менi Радiсть буде вiд прикрас Людям на Землi всiх рас!Тож скажу я : раз, два, три,Ялинко!Гори!


Рецензии