На ветру

Шта раде кухињске крпе
На ветру
На тераси
Хватају се за руке
Уплићу у косу власи

Суседног дрвећа
Које цвета
Обневидело од зиме
У ишчекивању лета

Шта то раде пешкири
Куда би да се дену
Срећом их штипаљке држе
Док се из сна не прену

Шта ради све то рубље
Помахнитало од влаге
Тоне у сунце све дубље
Да нас сакрије наге


Рецензии