Лист до Н. Баклай на укр. яз

         Посвячую улюбленій поетесі, прозаїку України
         Наталії Михайлівній Баклай
         
  Читаю Ваші вірші і дивуюсь:
  Як легко співрозмовника найти,
  Перлинами, як зорями чаруюсь.
  Спасибі Вам, за те, що зберегли
  Й мої дитячі спогади, як казку,
  Й мої дівочі мрії і красу,
  І мамину далеку тиху ласку,
  І українську русую косу.

  Наче мої то спогади і біль,
  Вона ж моЯ далека УКРАЇНА!
  Сади її вишневі звідусіль
  Наслідують мене і не покинуть.
  І в книжці Вашій я найду слова
  На різні теми, що мене хвилюють.
  Кругом вона - Вкраїна золота!
  Дарма, що дехто чорною малює!

  В розмові з Вами тихо плине час,
  В розмові з Вами - знову скільки мрій!
  Навчив поезії великий наш ТАРАС.
  Ви - оправдання всіх його надій!
  ... Ну, ось і все, Наталю, і бувай,
  Я в поїзді в Росію їду знов,
  І книжечка "Наталія Баклай"
  Зі мною тут. Тобі - моя любов!


  23 поезд Москва - Адлер, 2009 рік
               


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.