Кiмчику...

 
Чому в світі так багато болю?
Чому сліз завбільшки, ніж тепла?
Хто сказав, що не змінити долю,
Той в пологах втратив два крила.

Я не вірю, що душа - то попіл.
Знаю. Відчуваю її там...
Там де сонце, там де світ доокіл.
І вона несе це світло нам.

Кімчику, чудове янголятко,
Ти пішов так рано поза мрії.
Бачиш, як сумують мама й татко.
Дай їм сил, підримки і надії.


Рецензии