За що покохав мене

За що покохав мене,  досі не знаю
Не за красу,  адже не маю
За очі зелені?  Солодкі уста?
- Рудовате волосся,  як в осінь трава!
Ніжні обійми,  щиру усмішку
Коли я з тобою,  то ніби в затишку
А ще за цілунки,  які ти даруєш
У грудях,  всередині палко хвилюєш
Мила , єдина,  найкраща у світі
Як можна таку,  як ти - не любити?


Рецензии