Найкоротший день пейзажная тайнопись

У темніший зимній день
З ранку не до теревень.
Навіть прокидатись ліньки.
Тиша й сніг з небесній скриньки.

А на завтра – манівці,
На наметах стрибунці –
Променці від Сонця грають.
Стиле серденько займають.

Стиха ніч почне конати –
Днями вільність розкувати,
Весну красну в поміч звати,
Світлу радість додавати.


Рецензии