ОЙ! ЛИХО!

Все бачу й бачу дивний сон той –
Нікого навкруги нема –
Ті ж самі сходять місяць й сонце,
Ті ж самі літо і зима.

Останній день Землі,.. ой, люде!..
Які там люди!? Де вони?..
Нікого більше вже не буде,
Й мене не буде між людьми.

Лиш таргани та пацюки ще
Здолають вічності туман.
А це хто на руїнах свище?..
Ой, лихо! Це ж бо – графоман!

4.11, 18-19.12.17


Рецензии
Я не приму позор земли
Поэты все на нет сошли
Стоит не дремлет графоман
Читая нам роман тчк )))

Руенни   25.12.2017 22:24     Заявить о нарушении