Якщо душа болить

Якщо душа болить, благає порятунку,
І на очах блищить душі твоїй роса.
Ти не чекай від долі подарунка
Ти не чекай, коли пройде гроза.
Біжи крізь вітер до своєї мрії,
Пливи крізь зливи, ріки, водограй.
Піймай свій день, знайди свої надії.
І обійми, і лагідно  тримай!


Рецензии