Зимовий Миколай

Попід гору, через гай
йде зимовий Миколай.
Поряд ангели кружляють
і пісень дзвінких співають.

Через річку, білим полем
йде до нас Святий Микола!
Роздає він привітання
та виконує бажання.

І великим і малятам –
всім, хто слухав маму з татом.
Всім, хто в школі добре вчився,
наполегливо трудився.

Говорив хто правду людям,
не лупив дарма по грудям.
Ворогів хто не прощав
і Вітчизну захищав!

А для цього є причина –
міх дарунків за плечима.
По країні, з краю вкрай,
йде зимовий Миколай!

19.12.2017


Рецензии