За вiкнами дощить, дощить... Лiрика

Що буде завтра? – я не знаю.
Сьогодні за вікном  дощить…
Минулого не пам’ятаю,
Бо пролетіло, наче мить.

До неба підіймаю руки…
Спасибі, Боже!
              В мене –  дім,
Дружина, діти та онуки.
То – щедрий  дар в раю земнім.

Що буде завтра? – я не знаю.
За вікнами  дощить, дощить…
Та на негоду зневажаю:
Душа ж вогнем палахкотить!
19.12.2017


Рецензии
Дай Боже, Вам гарної погоди на все життя!

Олег Кравченко 38   21.05.2019 15:53     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.