Про освiту

Освіта наша нікудишня.
З таким навчанням лиш пропасти,
В країні де закон мов дишло,
Дітей потрібно вчити красти.
В садочках, школах, інститутах
Може дають знання хороші,
Та головний предмет відсутній:
«Як із бюджету вкрасти гроші?»
З нього екзамен мали б здати
Міністри всі обов’язково,
Народні наші депутати,
З оцінкою лише «зразково».
Коли і хто їх встиг навчити?
От де державна таємниця,
Предмет засвоїв-добре жити,
Іншим нехай добробут сниться.


Рецензии