Мобыць, ты захворамш?

Ны ж пынькам ны дзвонка j

А я всэ но звоню!
Эсэмэсочкы шлю ж.
А ты всэ там, вонюх,
А ны слухаjіш Любк!

Гот здравлею ж во, ну,
Прамо з раночку, ху!
Бо ж родывся j лопух
Ось, ну-ну, до пов-дню.

А я мыску дыржу:
Вдруг дадуть-накладуть
Повну-повну цыбух,
Бы j, угу, 7ок куч.

Мні ж ныма що j однуть
Одномаш таск в ізбу.
Бо j дровітня така,
Бы j ув матк, радом с хатк.

Бом-бом-бом! Мухамор!
Дэ ты мусы дав дуст.
Я ж пожалваюсь мамць,
Шо ты зном дурыш нас.

От яка долька в Швырк!
Ты но jіj но j служы ж.
А в мынэ на зарадц
Кумуляторчык? Наjн.

Да j от бігаj на кухнь,
Дэ мороз чы в Васюх.
Да дывысь, чы хоть шпань
Цебе шле віньШавАнь. Вах-вах-вах!
Ны в друзьях В!

О так во j на всіх саjт:
Ты на коj мові баjш?!
Да пошов ты од шавк!
Україна ж спываjт. Не готов вы, дружбан,
На маjданк.

...о! Хы-хы! Нам  сюхпрыз:
В Украjіны 2 ішк с кроплямы зь!


Рецензии