Рожевий попiл

Кохання зiв`яне,
Навiки щезне з серця,
Мов листя багряне,
Полум`ям займеться...
Роздмухає вiтер
Вугiлля попелясте...
I буде горiти
Кохання, i не згасне...
I попiл рожевий
Вiднесе вiтер в поле,
I вродяться з нього
Рожевi квiтки долi...
Серденько-пелюстка
Полине в синє небо -
Полине з любов`ю
У полум`я до Тебе...

16.05.2003


Рецензии