Дума

Не люблю я стільки уваги.
Критика це, чи навіть хвала
Для когось ні, для інших варта,
а ще для когось не вдалась

Одним зі мною добре, іншим сумно,
бо чомусь не така як вони
І сумними стали мої думи,
від розмов безглуздих і сухих

Навколо мене речі дивні,
незрозумілі й невідомі,
а ще цікаві та сумнівні,
дивовижні та незнайомі.

Всі ці речі - то моє життя,
що для сторонніх недоступне
Я літаю з ними по світах,
а в уяві бачу майбутнє

Я в ньому вільна й незалежна
від різних думок і впливів
Радію щиро і безмежно,
коли моя душа щаслива

Думи кличуть мене вперед
до нових неймовірних висот
Я лечу як птах у світ без меж,
і кожному рада польоту

Від них ожили мої крила,
вже нове зміцніло пір"я
Ще з"явилися свіжі сили,
і на краще прийшла надія...

©Тамара Цегельнюк
02.12.2017


Рецензии