Каханне

Колькi  гадзiн   стаялi яны  нерухома ?
Быццам  нiкога больш на зямлi не мае.
Што з iмi здарыцца   потым - iм невядома.
И гэта, дарэчы, нiкога  зусiм  не кранае.

Ен п'е з асалодай загадкавы   водар дзявочы.
А снег засыпае  сухое апошняе лiсце.
Яна ад цудоунай пяшчоты заплюшчыла вочы.
У бронзавым сэрцы каханне жыве, як калicьцi.


Рецензии