В лоно цэрквы ходимо, звер!

Там но мало шэ жэртв от бесь

Лысыj геніj, когда-то міністр,
Ох, как цэніт культуру Русі!
Ну, зачем, говоріт, квоТіть
ТітьКі сь дядькам якімсь.

Не! Да ведь в кіне і так е
Скількы хочыш чудесных сцэнк.
Бо ж боксёры да бізьНесьМеньк
Славно j так тычуть деньг.

Опшым, тут навыть мовы нет,
Шоб кому дэ какыj рубэльк
От самого ж Московіj кнезь
Дажэ j іj на дыjнек.

Вот до чого мы вжэ прышэдш!
Завтра шэ ж будэ мэнш людэj.
Да і нащо кому кніжэнц,
Скажым, хоть про вожде.

Ведь вона сэбэ j так пробЕ.
Ось Данілко жэ молодец?
А шо в Рэрыха крадэ бес?
Да нічэго! Ныдэ.

І спокоjнынько росСукЖдеjм
Но про Пітер да Москворечь,
Дэ і так долярэj скік хцэш
Выделяе отец. Аджэ ж.

М-да. Бюджэтыкы вельмі вельк
Ля j пісателеj всех масцеj.
Ось сма3 бо з ув Соль Жэль Ніцш
Е j музеj увжэ сфіj.

Но!.. копаемо всэ ж глубжеj:
Архіологы j медік сь 7
Всэ іследуЮць косткы цареj
Да забітых ванешк.

Гэто жэ наjглавнеj.

...ось відіш, культура ж ростэ:
Мы ш дедушке j добрый дэнь


Рецензии