Хвала ти

Хвала ти што ме тешиш
И што са мном причаш
Што пушташ да ти све кажем
И тек понешто питаш

Хвала ти што ме слушаш
И верујеш у мене
Што ти се чело мршти
Као да мој бол боли тебе

Хвала ти што постојиш
И што муке ми знаш
Што не узмичеш од моје туге
И што ми руку даш

Београд, 12.6.1982.


Рецензии