Ностальгия... с белорус

Ірина Косенкова
http://www.stihi.ru/2015/04/17/10328

Чи  попаду колись туди -  в казкові і далекі мрії?
Де щвидко не летять роки, де ми з тобою молодії?

Де п’ють прозору воду ще, юнацтва нашого світанки,
і квітку у густу косу вплітають променисті ранки.

Пливе казкових яблунь дим, як незвичайнії істоти.
З тобою дивимось на них, шлемо у небо привороти.

А ще відчуєм, як колись, всіх поцілунків насолоду,
і глибину всіх почуттів, у серці радість і злагоду.

Мене спитає хтось із вас, чому сумую за минулим?
Коли б змогла вернути час, чи стала б знов на стежку тую?

Своєю стежкою пішла б, не вибирала би я інші…
А це?..
Це знов зайшла
до мене ностальгія…
Тихше…

12.12.2017.


Рецензии