Частушки. пакахала 134

ЧАСТУШКИ. ПАКАХАЛА… 134

Пакахала Гандураса,
 Раздалбая пидараса,
 Як дастав ён гандурас –
 Зразу ввёв мяне в экстаз…

Я Удава пакахала –
 Дзесяць раз яму давала,
 Но гандон, гэты Удав –
 Бабак мне зусим не дав…

ПАКАХАЛА ВЛАСЦЯЛИНА
 И ДАЛА КАЛЯ КАМИНА,
 ВЛАСЦЯЛИН ГЭТЫ СКАЦИНА –
 ПА ИМ ПЛАЧА ГИЛЬЯЦИНА…

Пакахала афрыкоса,
 Раздалбая и гандоса,
 Паламав ён мне цаляк –
 Афрыкос гэты мудак…

 Микола-стихоплёт 2015


Рецензии