А ты колы до матра, брат?

Шо? Колыш шоколад?

Тут мы прові3 ціп свіj хлев –
І во, ужэ j звонеть:
А ты колы там до, друг, Дев?
Я ж з Брэсця вуж ныек!

Я ув Яновы в баньку? Э!
Шэ ны хапало бед!
Да і до родных пары дедьк
І ны в парылку рэдьк.

Я чы Корова. Я ш Бычэчк!
А там веть Тігрыj 7.
І Марья Таньку j ны боднэ:
А ну-ка смітьть прыбер!

Го! Всі мы хваjно з нывісткы.
А сынко-то Свыньне ж!
І но j свынечать сухорэбр
Ув бідныj, бач, сістэрк.

І ось: соскучылась по вшем.
Трэ ж шыю мыліть в7.
Да і, хы, пенсыя втычэ,
Колы шэ в ма3 ведьм.

Ну, отговорок – 40 тэчк!
А Мняв зе лёгко вЕх
Вам у гародык лаборэj,
Колы j авто ны jдэ.

О гэтак спыхваем старэjш.
Ведь скоро 100 Козе.
Навкола жэ но сын С3лец.
Ны тут він во в деревнь.

Ну, і Коту ж оно кортыть
Кудыся вдалячынь.
Мы всі шэ вэльмы бо ж малы,
Шоб-коб слёзу Кобр в3.

Хо! дэ якы в Тылыць долгы.
Не коб мынеjсь з дітьмы.
Да хаj спокоjно там гыдеть
Ув крэпосці МарЕчк.   

О! Хто зь родыфсь ф Сухом Боре...
Мы гороцкы паненк!
І ек попк сполоснэм
В тазе.

...а вам ныесно шо тут дэ?
ПровіТрыТы жыльле? Зымоё ж нельг!

...да і ныма нас тута здесь


Рецензии