Усi оглохли вже давно

Усі оглохли вже давно

Усі оглохли вже давно,
Зухвалість славу обіймає,
Гниле радіє, процвітає,
Кишені підлість набиває.

Як відрізнити хто є свій,
Хто бік правдивого не лупить?
О той що кожного осудить,
Чи зуби виб'є для утіх?

Так колотнеча не змінилась,
Братів пригнічують, клюють,
А гріх себе не цінувати,
Коли навколо хворий люд.

Вони робитимуть за мізер,
Але не скажуть в голос те,
Що по куткам шепочуть,
Ховають сльози від образ.


Рецензии