Голодомор

Я мати! Маю право звинувачувати,
Катів тих, що в дітей життя взяли.
Не захистила Україна мати —
Нерівні сили на той час були.

Людей, що можуть голод нав‘язати,
Ті, що несуть завжди холод в пітьмі.
Я думаю, їх треба покарати!
Немає місця їм на цій землі!

Просторів хватить всім, від А до Я.
Та кожен свято мусить пам’ятати,
Що найдорожче на землі — життя,
Яке дає дитині його мати!

Щоб жити в щасті і усім радіти,
А душі повні щоб дитячого тепла —
Потрібно на Землі всім в мирі жити,
Ніхто, ніколи не зазнав щоб зла.   


Рецензии