Хокку. Луна над рекой. Haiku. Moon over the river

Литературный проект "1000 и одна ночь с поэзией и прозой". Literary project "1000 and one night with poetry and prose".

Литературный проект "Стихотворения на двух языках". Literary project "Poems in two languages".

"Луна над рекой". Хокку Ксении Миры.

Кто за тучами
Смотрит пристально на нас?
Луна над рекой.

"Moon over the river". Haiku by Ksenia Mira.

Who is watching us
at the clouds? This is the moon
above the river.

Haiku "Kawa no ue ni tsuki"

Dare ga desu
Kumo no ushironi
Tsuki ga mite

"Okusan"
Ксения Мира ©


Рецензии