Тишината

Тишината
Автор:  Росен  Русев.               
По "Дали" на Й. Радева

Тишината обича
самотните.
В нея нечие нещастие
тихо мълчи.
Самотата крещи
в тишината ни
и най-красивото 
скрито остава за другите,
а от това - боли... 


Рецензии