Цiлi свiти в очах

Цілі світи в очах,
Віків кимось битий шлях,
Долі у них чиїсь
Судинами переплелись.

Дивляться очі ті
Ночами на самоті
На довгу подолану путь
І прагнуть її збагнуть:

І виміри самоти,
І обшири німоти,
Глибини колишніх падінь,
Хвилини п'янких вознесінь,

Кохання розривом сердець -
Нетлінний отой каганець,
Який тихо світить в журбі,
Незгасно....мною в тобі...

                м. Донецьк, 13-14.12.2017


Рецензии