Песня на украинском языке

Пісня:
Кружляе над ставом лелека.


Кружляе над ставом лелека,
Тренуючи крила свої.
Чекае її дорога нелегка,
В далекі чужії краї.

Бо тільки там-морозів майже нема
І білого снігу нема,
І не замітае дороги
Холодна зима.
А там-завжди сонячні дні
І ночі теплії,
Кожен місяць весна...
Та лиш туга на серці одна.

А по весні, одніеї погожої днини,
Стане він в ключ, на широке і сильне крило.
І над морями полетить назад до батьківщини,
В рідне село, де на стрісі батьківське гніздо.

Бо тільки там-
На нього чекае кохання,
Бо тільки там-
Малеча стае на крило.
Бо тільки там-
Він прокурличе в останне,
Бо тільки там-
Він залишить нащадкам гніздо.

Кружляе над ставом лелека...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.