Вiдгук-поварам

Ми поварам-дівчатам кланяємось вдячно             
Що варять нам обіди, - дуже смачно!               
А вродливій комсомолочці з роздачі               
Бажаємо ми щастя, ...і удачі               
Її чарівні, - посмішка і слово               
Дарують настрій, апетит,
А це: – чудово!               
02.03.82р.


Рецензии