Маме на небеса

Я вже доросла, мамо, та сивина в косах
Але я пам`ятаю,ту усмішку в очах

Я дякую, матусе,що янголом в ночи
Мене ти захищаєшь від сліз, та від біди

Ой мамочка рідненька, ой люба ти моя
Ой, як же мені мамо, твого вкрасти тепла?

Я свічечку поставлю і ти мене з небес
Почуєшь, усміхнешся, та зіркою мігнешь

Я вже доросла, мамо, в житті всяке було
Але я відчуваю поряд твоє крило….


Рецензии