Сховалась в осiннi роси

Бабуся мала сивенькі коси,
любила вставать удосвіта
й мала багато світла,
любила ранкові роси...

Ми до неї їздили вгості,
бігали за городами,
насолоджувались пригодами
і по росах ходили босі...

Та на носі висіла осінь,
вже миналотеплеє літечко,
повертали додому діточки,
й виростали зовсім без просу.

Рослетілись світами зовсім,
стали рідко вітать листівкою,
опустила старенька голівоньку,
...й заховалась в осінні роси.


Рецензии