Життя проходить

Життя проходить,  проходять і дощі
Змиваються із вікон темні сірі кадри
Проліски цвітуть не кожної весни
Та й не для всіх можуть квітувати
Ростуть для тих,  хто у душі дитина
Хто вдячний Богу за прожитий день
Для кого є безцінною хвилина
Той розуміє скарб усіх людей
Життя... Що може бути кращим,
коли ти зустрічаєш на порозі весну
Коли ти пролісків вдихаєш запах
І щоб жити,  не потребуєш сенсу?
Весна... Ранковий запах лісу
Трава висока знов зазеленіла
Видніють проліски поміж гілля хмизу
А ти радієш,  що ти є Людина!


Рецензии