Натхнення

Я не знаю де черпати натхнення… Де знаходити ці таємні пелюстки, що розсипаються із завжди свіжої та нев’янучої троянди.  Де шукати краплини отієї безкінечності, що розсипана крихтами  по світу і боїться відкритися кожному. Я не знаю де шукати той незбагненний, омріяний та недосяжний стимул для щасливого  існування. Де знайти ту блідорожеву квітку мудрості, яка так дбайливо маскується і дуже рідко дозволяє себе зірвати.


Рецензии