Котик

Вибіг з хати котик,
Біленький животик,
Вибіг і не знає,
Що зима лягає.

З переляку стрибнув в бік,
Провалився в сніг і зник.
Білий котик, білий сніг,
Хто б знайти його поміг.
----------------------


Рецензии