Хунам ба хок омехта

Дар куи х,амдиёрон вафодоре надидам,
Бо дарду озор сухтаму гамхоре надидам.
Чун к,алби ошик,онаро мех,ру сафое нест,
Як бедили бо ах,ду сазоворе надидам.
Сад танга бебак,ову сад нархе дигар шуда,
Наздики  к,аринро сари бозоре надидам.
Гулгунрухе бизад тири ч,афое бар сина,
Хунам ба хок омехтаву дилдоре надидам.
Эй боди сабо буи Наврузи ба ч,он овар,
Хазону гиребончокам бах,оре надидам.
Бо нолаи ман мурги х,аворо бас фигоне,
Булбулро ба гулистоне як боре надидам.
Мардуми замона нотифок, душмани ч,они,
Дустиву мухаббатро дар х,еч коре надидам.
Бас бехабарон аз имони комили дуранд,
Х,еч, касеро дар ишк,и Худо зоре надидам.
Кош гилаи Ч,амил ба гуши ту фалак расад,
Х,айфо дарего дар ин замон ёре надидам.


Рецензии