Мами

Мами
Мама часто приходить у сни-
Вся в роботі, весела, бадьора.
То збираємо ми кавуни,
Ось на призьбі сиділи учора.
 Усміхається радо мені,
Руки, в зморшках, лежать на колінах
Очі вмить потопають в імлі-
Довго-довго чекали на сина.
Серцем ловлю і подих, і рух,
Слово кожне цілюще і святе.
Тільки очі відводжу від рук,
Що живі не умів цілувати.
 Поспішав за життям я кудись,
Приїздив на добу- і в дорогу…
Я так мало за неї моливсь
І так рідко звертався до Бога.
 Може б Він, коли б я попросив             
Не покликав так рано до себе.
І тепер наших Мам голоси
В сни приходять до кожного з неба.
 І живуть Мами в серці у нас,
Доки ми зустрічаємо сонце…
Зазирає сідий Волопас
У моє сиротливе віконце


Рецензии
М.П. Хвалю.Добре написав. От, з літерою (і),
в тебе не гаразд в заголовку, то ж, коли пишеш
його, то підставляй (і) з англійської.так -
получається...

Анатолий Таран 2   06.07.2020 15:07     Заявить о нарушении